LIVE EDGE
mobilier
2019

Tipuri de produse

Mese
Scaune
Șezlonguri
Băncuțe
Noptiere
Spații depozitare
Birouri
Pereți
Tavane
Paturi
Alte elemente decorative

Mobilier Live Edge

Obiecte de mobilier de tip unicat, cu suprafețe bine lustruite, care scot în evidență variațiile naturale ale materialului lemnos. Imperfecțiunile sunt sursa noastră de inspirație pentru fiecare piesă de mobilă, acestea fiind realizate în stil industrial modern, combinat cu accente din stilul arhitectural loft şi scandinav. Pentru că suntem de părere că starea de bine din confortul casei este despre un decor bine ales, definit de bun gust şi stilul care te caracterizează, dar şi de elementele care se îmbină perfect, în armonie de forme şi culori!

Utilizând tehnica arhitecturală „Live Edge”, lemnul devine el însuși un partener în procesul de creație. Conservăm originile naturale ale piesei de mobilier, acestea fiind puse în lumină utilizând textura aspră și groasă a suprafeței lemnoase, folosind doar partea vie a arborelui. 

Este de datoria noastră să transmitem misterul naturii printr-un ethos care îmbină armonios și echilibrat natura, măiestria și simplitatea. Astfel, de cele mai multe ori, bucățile de lemn sunt recuperate din situații cât mai speciale, uneori chiar și din apă, și prelucrate în așa fel încât să devină piese de mobilier spectaculoase, dar cu rol funcțional, adaptat ritmului de viață de zi cu zi.

Hefe Pure Wood

Următorul Proiect
mobilier