PARAMETRIC
mobilier
2019

Tipuri de produse

Mese
Scaune
Șezlonguri
Băncuțe
Noptiere
Spații depozitare
Birouri
Pereți
Tavane
Paturi
Alte elemente decorative

Mobilier Parametric

O călătorie de la idee la gândirea algoritmică, urmată mai apoi de implementarea cât mai creativă a conceptelor în lemn!

Dăm naștere unor piese de mobilier unice, șlefuite în stiluri estetice de culoare, lumină şi detalii, complet funcţionale şi durabile. Procesele tehnice la care este supus lemnul, reprezintă semnătura calităţii noastre, garantând păstrarea proprietăţilor, de la formă, culoare sau textură, pe parcursul trecerii timpului.

Utilizăm arhitectura digitală parametrică, o tehnică relativ recentă pe piața românească, prin care forma pieselor de mobilier este dictată nu de arhitect, ci de o serie de parametrii digitali computerizați, care conduc spre forme pe care nici nu ți le-ai imaginat vreodată.

Principalele trenduri în design pe care ne axăm, atunci când realizăm obiectele de mobilier, sunt modularitatea și interactivitatea. Cu alte cuvinte, ne bazăm pe un proces de form finding care implică, în primul rând, definirea algoritmului de generare a formei şi care are ca rezultat final, deseori surprinzător, forma în sine!

Hefe Pure Wood

Următorul Proiect
mobilier